ENTRÉES CHAUDES

    • Hot appetizer

    • 10 RAVIOLIS FRITS AUX CREVETTES (4 pièces)

      14.-

      Deep fried prawn raviolis

    • 11 RAVIOLIS ROTIS (4 pièces)

      12.-

      Roast raviolis

    • 00 ASSORTIMENT DE DIM SUM (pour 2 personnes)

      24.-

      Assorted steamed dim sum (for 2 pers.)

    • 08 ROULEAUX DE PRINTEMPS (2 pièces)

      9.-

      Spring rolls

    • 09 NEIMS (4 pièces)

      11.-

      Vietnamese Spring rolls

    • 12 RAVIOLIS VÉGÉTARIENS (4 pièces)

      12.-

      vegetarian raviolis

    • 13 HA KAO raviolis vapeur farcis aux crevettes (4 pièces)

      14.-

      Steamed prawn raviolis

    • 14 TRAVERS DE PORC LAQUES

      15;-

      Barbecue spare-ribs (pork)

    • 15 BROCHETTES DE BŒUF sauce satay (2 pièces)

      15.-

      Skewered beef satay sauce

    • 16 BROCHETTES DE CREVETTES sauce satay (2 pièces)

      18.-

      Skewered prawns satay sauce

    • 17 COQUILLES ST. JACQUES à la vapeur (sauce aux haricots noirs & ail)

      19.-

      Steamed scallops in black bean and garlic sauce

    • 26 CANARD SAUCE SECHUAN (piquant)

      28.-

      Duck Sichuan style (spicy)