mets CHINOIS

    • Cold appetizer

    • 05 SALADE CHINOISE

      9.-

      chinese salad

    • 06 SALADE CHINOISE AU POULET

      13.-

      chinese salad with chicken

    • 07 SALADE CHINOISE AUX CREVETTES

      19.-

      chinese salad with prawns

    • 07a SALADE COQUILLES ST. JACQUES

      20.-

      chinese salad with scallops

    • Soup

    • 01 POTAGE AIGRE PIQUANT

      11.-

      hot and sour soup

    • 02 POTAGE AUX RAVIOLIS CHINOIS

      13.-

      chinese wun tun soup

    • 03 POTAGE KUN YAM avec crevettes (piquant)

      14.-

      kun yam soup with prawns (spicy)

    • 67 POTAGE AUX CRABES ET ASPERGES

      15.-

      crab & asparagus soup

    • 68 POTAGE CLAIR AUX VERMICELLES & CHAMPIGNONS PARFUMES

      8.-

      transparent noodles & mushroom clear soup

    • Beef

    • 32 BŒUF SAUCE SECHUAN (piquant)

      26.-

      Beef Sichuan style (spicy)

    • 33 BŒUF AUX LEGUMES

      26.-

      Beef with vegetables

    • 34 BŒUF AU CURRY

      26.-

      Beef with curry

    • 35 BŒUF CROUSTILLANT

      28.-

      Crispy beef

    • 36 BŒUF AU GINGEMBRE

      26.-

      Beef with ginger

    • 37 BŒUF SUR PLAQUE CHAUFFANTE (au poivre noir)

      30.-

      Sizzling beef on a hotplate

    • Pork

    • 29 PORC SAUCE AIGRE DOUCE

      26.-

      Sweet and sour pork

    • 30 TRAVERS DE PORC A L'ORANGE

      26.-

      Pork spare ribs in orange sauce

    • 31 TRAVERS DE PORC AUX 5 ÉPICES

      26.-

      Pork spare ribs with 5 spices

    • Vegetables and Vegetarian Dishes

    • 08 ROULEAUX DE PRINTEMPS (aux légumes) - 2 pièces

      9.-

      Vegetable spring rolls

    • 12 RAVIOLIS VÉGÉTARIENS - 4 pièces

      12.-

      Vegetarian raviolis

    • 49 MÉLANGE DE LÉGUMES CHOP SUEY

      16.-

      Chop Suey vegetables

    • 51 POTÉE VÉGÉTARIENNE (légumes & tofu)

      20.-

      Vegetarian dish - vegetables and bean curd

    • 54 RIZ MAISON (gingembre, oignons, champignons)

      16.-

      Special fried rice

    • 56 NOUILLES SAUTÉES AUX GERMES DE HARICOTS MUNGO

      16.-

      Fried noodles with mungo beans

    • Rice & Noodles

    • 52 RIZ NATURE (bol)

      3,5.-

      Steamed white rice

    • 53 RIZ CANTONAIS (bol)

      5,5.-

      Fried rice

    • 54 RIZ MAISON (gingembre, oignons, champignons)

      16.-

      Special fried rice

    • 55 NOUILLES SAUTÉES AU POULET

      24.-

      Fried noodles with chicken

    • 56 NOUILLES SAUTÉES AUX GERMES DE HARICOTS MUNGO

      16.-

      Fried noodles with mungo beans

    • 57 NOUILLES SAUTÉES MAISON

      26.-

      Special fried noodles

    • 58 NOUILLES SAUTÉES AUX CREVETTES

      29.-

      Fried noodles with prawns

    • 59 UDON SAUTÉ A L’ÉMINCE DE BŒUF

      24.-

      Fried udon with beef

    • Hot appetizer

    • 10 RAVIOLIS FRITS AUX CREVETTES (4 pièces)

      14.-

      Deep fried prawn raviolis

    • 11 RAVIOLIS ROTIS (4 pièces)

      12.-

      Roast raviolis

    • 00 ASSORTIMENT DE DIM SUM (pour 2 personnes)

      24.-

      Assorted steamed dim sum (for 2 pers.)

    • 08 ROULEAUX DE PRINTEMPS (2 pièces)

      9.-

      Spring rolls

    • 09 NEIMS (4 pièces)

      11.-

      Vietnamese Spring rolls

    • 12 RAVIOLIS VÉGÉTARIENS (4 pièces)

      12.-

      vegetarian raviolis

    • 13 HA KAO raviolis vapeur farcis aux crevettes (4 pièces)

      14.-

      Steamed prawn raviolis

    • 14 TRAVERS DE PORC LAQUES

      15;-

      Barbecue spare-ribs (pork)

    • 15 BROCHETTES DE BŒUF sauce satay (2 pièces)

      15.-

      Skewered beef satay sauce

    • 16 BROCHETTES DE CREVETTES sauce satay (2 pièces)

      18.-

      Skewered prawns satay sauce

    • 17 COQUILLES ST. JACQUES à la vapeur (sauce aux haricots noirs & ail)

      19.-

      Steamed scallops in black bean and garlic sauce

    • 26 CANARD SAUCE SECHUAN (piquant)

      28.-

      Duck Sichuan style (spicy)

    • Chicken

    • 18 POULET AU CURRY

      23.-

      Chicken with curry

    • 19 POULET AU CITRON

      23.-

      Chicken with lemon

    • 20 POULET AUX NOIX DE CAJOU

      23.-

      Chicken with cashew nuts

    • 21 POULET AU BASILIC

      23.-

      Chicken with basil

    • 22 POULET SUR PLAQUE CHAUFFANTE (au poivre noir)

      27.-

      Sizzling chicken on a hotplate

    • 23 POULET AUX LÉGUMES

      23.-

      Chicken with vegetables

    • 50 POULET A LA SAUCE PEKINOISE

      23.-

      Peking style chicken

    • Duck

    • 24 CANARD RÔTI

      28.-

      Roast duck

    • 25 CANARD A L'ORANGE

      28.-

      Roast duck in orange sauce

    • 27 CANARD SUR PLAQUE CHAUFFANTE (au poivre noir)

      33.-

      Sizzling duck on a hotplate

    • 28 CANARD LAQUE PÉKINOIS (pour 2 personnes)

      99.-

      Peking style roast duck (for 2 pers.)

    • Prawns and Sea Food

    • 38 CREVETTES GRILLÉES AU SEL & POIVRE

      37.-

      Grilled prawns with salt and pepper

    • 39 CREVETTES SAUCE SECHUAN (piquant)

      37.-

      Prawns Sichuan style (spicy)

    • 40 CREVETTES SUR PLAQUE CHAUFFANTE (au poivre noir)

      41.-

      Sizzling prawns on a hotplate

    • 41 CREVETTES SAUCE CITRONNELLE

      37.-

      Prawns with lemon grass

    • 42 CREVETTES SAUCE AUX PRUNES (piquant)

      37.-

      Prawns in plum sauce (spicy)

    • 43 CREVETTES AU GINGEMBRE

      37.-

      Prawns with ginger

    • 44 FILETS DE ST.PIERRE AU CITRON OU SAUCE AIGRE DOUCE

      26.-

      Deep fried fish with lemon or sweet & sour sauce

    • 45 CALAMARS AU SEL & POIVRE

      26.-

      Squid with salt and pepper

    • 47 CALAMARS SAUCE SECHUAN (piquant)

      26.-

      Squid Sichuan style (spicy)